Aanmelden voor het Nederlands Autisme Register kan wanneer u tot één van de 3 onderstaande groepen behoort. Om u aan te melden kunt u klikken op één van de onderstaande links. U komt dan op een beveiligde pagina waar u uw persoonlijke gegevens kunt achterlaten. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een e-mail van het Nederlands Autisme Register met daarin de link naar de startvragenlijst om uw inschrijving compleet te maken. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 45 minuten.

In principe mogen personen vanaf 16 jaar zelf bepalen of ze zich willen aanmelden bij het Nederlands Autisme Register. Echter raden we aan, wanneer je 16-18 jaar bent, even aan je ouders te vragen of ze het goed vinden dat je je aanmeldt voor het Nederlands Autisme Register.

Wanneer een kind jonger dan 16 jaar oud is kan aanmelden alleen maar door ouders en/of verzorgers van het kind met autisme gedaan worden. Bij kinderen vanaf 14 jaar zou u als ouder misschien kunnen overwegen om de vragenlijst samen met uw zoon/dochter in te vullen.

Een wettelijk vertegenwoordiger is iemand die voor de persoon met autisme mag optreden en beslissen op terreinen waarop deze persoon wilsonbekwaam is. Dit is meestal een ouder of ander familielid. De vertegenwoordiger moet hierbij wel de persoon met autisme zo veel mogelijk betrekken.

Heeft u nog vragen over het inschrijven kijk dan bij de veel gestelde vragen of neem contact op via het contactformulier.