Artikel in Autisme Magazine: Waar werken mensen met autisme - en waar zouden ze het liefst werken?

Het Autisme Magazine is een magazine van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). Als lid van de NVA krijg je dit kwartaalblad gratis toegezonden, als vast onderdeel van je lidmaatschap. Elk kwartaal wordt er in een artikel dieper ingaan op een deel van de resultaten van het NAR, waarbij de resultaten verbonden zullen worden zowel met de laatste wetenschappelijke inzichten als wel met de laatste ontwikkelingen in de praktijk. Dit keer: Waar werken mensen met autisme - en waar zouden ze het liefst werken?


Zorg en welzijn, onderwijs, goede doelen: niet de eerste sectoren waar je aan denkt als passende werkplek voor iemand met autisme. Toch werkt een aanzienlijk deel van de mannen én vrouwen met autisme in één van deze ‘sociale’ sectoren, maar zouden zij in deze sector ook het liefst willen werken?

 

 

 

Lees het gehele artikel hier...