Even voorstellen, de nieuwe NAR ambassadeur: Vincent van Loenen


Het NAR is een unieke bron van informatie over autisme in al zijn verschijningsvormen, zowel vanuit het bredere perspectief als in persoonlijke profielen. Doordat het NAR jaarlijks gegevens verzamelt over dezelfde (groeiende) groep van deelnemers, komen er steeds meer belangrijke aspecten van het leven met autisme aan het licht.

Naast een stroom van wetenschappelijke publicaties, wil het NAR deze bron toegankelijk maken voor de samenleving. Er wordt veel gepraat over autisme, maar veel praktische feiten over wat het betekent om te leven met autisme zijn nog altijd onbekend. Terwijl juist door die praktische kennis veel problemen voorkomen kunnen worden.

Ik wil mij graag inzetten als ambassadeur van het NAR. Daarbij zal ik dankbaar gebruik maken van mijn ervaringsdeskundigheid en de ervaring die ik bij de NVA heb opgedaan met advisering en voorlichting over autisme aan heel uiteenlopende  doelgroepen (Bedrijven, gemeentes, instanties, hulpverleners,…).

 

Vincent van Loenen

 

Iedereen die vragen heeft, waarbij het NAR met feitelijke onderbouwde informatie een antwoord kan bieden, wil ik graag uitnodigen zich bij mij te melden info@nederlandsautismeregister.nl t.a.v. Vincent van Loenen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze waardevolle bron van informatie op begrijpelijke wijze beschikbaar komt, daar waar het de meeste waarde heeft.